In sunet de chitara

Echipa

Acasa /

Echipa

Echipa noastră

Profesori și coordonatori

Echipa noastră este formată atât din profesori cat si din oameni care se ocupă ca acest proiect să poată exista.

Ovidiu Scridon echipa

Ovidiu Scridon

instructor de chitară și canto

Ovidiu a creat din chitară un mijloc de expresie pentru suflet și pentru pasiunea care i-a ghidat drumul în viață, încă din anii studenției.  Un palmares impresionant vine să reflecte dăruirea cu care acesta a făcut din muzică un mod de viață. Ovidiu este cel care va conduce elevii Școlii 18 pe drumul lor spre propria descoperire, spre relevarea talentelor cunoscute sau mai puțin cunoscute, în domeniul muzicii.

Victoria Guta echipa

Victoria Guță

manager de proiect

Victoria este o pasionată a domeniului culturii, având o experiență de peste 10 ani în domeniul artei tradiționale și una de peste 20 de ani în domeniul scrierii, implementării și managementului de proiecte cu finanțare națională sau europeană. Ea va calauzi echipa pe drumul unui proiect ce se dorește a fi un reper pentru școlile din orașul Galați.

Roxana Bajanica echipa

Roxana Băjănică

responsabil marketing și publicitate

Roxana este o persoană energică, perfecționistă cu o experiență de peste 10 ani în domeniul marketingului și al promovării. Creativitatea acesteia va da culoare și reper proiectului nostru, întregind ”armonia” echipei.

Gabriela Alexandrescu echipa

Gabriela Alexandrescu

director al Școlii nr. 18

Gabriela și-a dedicat cariera artistică învățământului, fiind pasionată de artele plastice și de cele muzicale. Ea va sprijini echipa proiectului în diseminarea informației către elevi și părinți în vederea înscrierii în cadrul celor două cursuri și va întregi echipa cu experiența deținută li pasiunea ei pentru artă.